CONDIȚII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI SOFTKIT

1. INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului Softkit de către potențialii vizitatori sau clienți.
Accesând și navigând pe acest site, acceptați, de facto, termenii de utilizare descriți în continuare.

2. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Softkit.
Softkit nu va acorda nici o garanție referitoare la:
evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.
Astfel Softkit nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

3. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Softkit S.R.L., care iși rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.
Utilizatorii au dreptul de a reproduce și utiliza informațiile conținute pe site numai în interes personal sau numai cu indicarea sursei.

4. OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.
Softkit nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigura că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.
Orice persoană care dorește sa-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Softkit prin unul din mijloacele afișate în pagina Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, taxelor, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

5. INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.
Natura informațiilor solicitate se referă in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile Softkit, dar poate include și alte informații aflate în stransă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

6. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Softkit utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.
Softkit nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere pe site-ul său.

7.INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care viziteaza site-ul Softkit (www.softkit.ro) și care îi oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Softkit în vederea efectuării de studii de piață; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; realizării de catre Softkit a operațiunilor de recrutare de personal (a se vedea pagina Cariere din site); soluționarea de către Softkit a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de Softkit și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Softkit va păstra confidențialitatea acestor informații.
Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastrș în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
Pentru orice nelămurire în legatură cu exercitarea drepturilor dumneavaoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Am citit cele enunțate mai sus și declar că sunt de acord cu conținutul acestor condiții generale de utilizare.

Integrator de soluții IT și telecomunicații

Romania, București, sector 3,
B-dul Basarabia, nr. 256G
Tel/Fax: +40-31-710.88.88

office@softkit.ro

Acreditări și Apartenențe

Ne găsești și pe