Consultanță

Indiferent dacă este vorba despre achiziția unei soluții IT, telecomunicații și automatizări, hardware sau software, ori înainte de a demara un proiect ce implică resurse IT&Telco, este indicat să aveți toate informațiile de partea dumneavoastră.

O bună planificare a soluțiilor informatice are ca efect prevenirea unor potențiale probleme legate de securitate, scalabilitate și fiabilitate, ce ar putea afecta ulterior întreaga activitate a companiei.

Profesioniștii noștri vă pun la dispoziție o gamă largă de servicii de consultanță ce vă garantează eficiența și succesul proiectului dumneavoastră.

Servicii de asistență tehnică

Pentru a veni în sprijinul activităților din cadrul unei companii, asigurăm suportul tehnic și administrarea infrastructurii IT&Telco, indiferent dacă este vorba despre o infrastructură relativ mică, sau despre una posibil distribuită pe o arie geografică largă.

Luăm parte la etapa post-implementare și asigurăm servicii de mentenanță atât pentru sisteme IT, cât și pentru sisteme audio-video, VoD sau exclusiv telecomunicații.

Implementare

Având experiența implementării atât a unor rețele locale, cât și a unora de acces metropolitan la bandă largă prin fibră optică, putem furniza orice tip de rețea de date si voce, incluzând și echipamentele necesare bunei funcționări.

Odată proiectată soluția hardware, livrăm, instalăm și configurăm echipamentele necesare, indiferent că este vorba despre laptop-uri, stații de lucru, imprimante, servere, routere sau display-uri.

Având în vedere tendința de migrare a sistemelor informatice către „servicii în cloud”, ne-am hotarât să punem în valoare experienţa noastră în domeniu şi să oferim o soluție fiabilă pentru această necesitate.

Aplicațiile software sunt, poate, cea mai importantă componentă a unui proiect IT. Întrucât fiecare afacere are cerințe specifice, venim în întâmpinarea acestora prin servicii de proiectare, dezvoltare și implementare de module software bazate pe cele mai noi tehnologii.

Indiferent dacă este vorba despre sistemul de control acces, alarmare antiefracție, supraveghere video sau detecție incendiu, în baza parteneriatelor dezvoltate putem oferi atât proiectarea și autorizarea lor, cât și implementarea acestora, respectand normele în vigoare.

Vă propunem „Digital Signage”, care este unul dintre cele mai uzitate instrumente de marketing, cu un impact pozitiv consistent asupra vânzărilor companiilor. Acesta poate fi completat cu obținerea și prelucrarea de date demografice pentru a putea adresa exclusiv publicul țintă.

Integrator de soluții IT și telecomunicații

Romania, București, sector 3,
B-dul Basarabia, nr. 256G
Tel/Fax: +40-31-710.88.88

office@softkit.ro

Acreditări și Apartenențe

Ne găsești și pe