De ce automatizări?

Pentru că iți dorești eficiență, confort și siguranță, indiferent dacă vorbim despre afacerea sau casa ta, îți propunem soluții de automatizare și control ce te pot ajuta sa devii cu adevărat eficient.

Lasă rutina în seama noastră, eliberează-te de grija operațiunilor mărunte și repetitive ce îți asigură confortul zilnic! Sistemele automatizate știu să iți asigure ambientul așa cum îl vrei tu, atunci când iți trebuie, fără a mai depinde de atenția ta.

Orice sistem, casnic sau industrial, care ia decizii bine definite în funcție de valorile măsurate, poate fi integrat, controlat și monitorizat de soluțiile noastre de automatizări, în vederea eficientizării proceselor.

Poți elimina eventuala greșeală umană cu ajutorul automatizărilor propuse de noi, sporind astfel nivelul de securitate al unui imobil sau al unui proces hardware ce implică acest risc.

Dincolo de confort și securitate știm că prețul acestora este important, astfel încât ne propunem să eficientizăm sistemele tale prin monitorizarea lor și controlul atent al fiecărui proces și echipament.

Și pentru a fi într-adevăr eficienți, îți propunem și varianta de plată lunară, ca serviciu, al întregii platforme de automatizare și control, particularizată pentru tine. Astfel beneficiezi de un „partener” mai degrabă decat de un „produs”, iar aceste soluții de automatizare implementate vor deveni cea mai bună investiție a ta.

Cum procedăm?

Indiferent că este vorba despre sisteme existente sau ce se vor instala, ne propunem să le integrăm în platforma de automatizări, astfel încât să le putem monitoriza și controla cu ușurință, dintr-un singur loc.

Putem automatiza și corela sisteme de lumini, sunet, climatizare, ventilație, securitate, irigare și orice alt sistem particular pentru care se poate stabili o legatură clară între ceea ce controlează și condițiile impuse de utilizator.

Prin controlul factorilor de mediu și al altor valori specifice, putem proiecta și implementa scenarii de lucru menite să controleze sistemele tale pentru a livra exact ce și când ai nevoie.

Securizarea fizică a unui obiectiv înseamnă, de fapt, monitorizarea punctelor de interes și notificarea, în cazul în care valorile de mediu diferă de cele prestabilite. Astfel, primești informațiile atunci când apar și elimini riscul omisiunii.

Închipuie-ți că uiți să închizi centrala termică sau unitatea de aer condiționat la plecare și că urmează să lipsești o săptămână… Soluția noastră de monitorizare și control le va programa așa cum ai decis tu, îți va asigura un mediu ideal la intoarcere, iar costurile tale vor fi optime.

Ce primești?

Prin aceste soluții de automatizare și control propunem instalarea de senzori, relee și alte echipamente electronice care preiau date din mediul înconjurător, le prelucrează, le compara cu valorile impuse de utilizator, iar ulterior iau decizia de corectare sau de menținere a acestor valori prin acționarea automată a sistemelor existente.

Definim scenarii de lucru și apoi programăm echipamentele să le respecte. Spre exemplu, daca stabilim ora 6am ca ora de trezire, putem gândi următorul scenariu:

  • 5:45 începem să scădem temperatura ambientală
  • 6:00 deschidem jaluzelele și reglăm lumina ambientală la 50% din valoarea optimă și pornim muzica
  • 6:10 deschidem tv și pornim filtrul de cafea
  • 6:15 dacă nu detectăm mișcare, creștem volumul pe sistemul audio
  • 6:30 dacă nu detectăm mișcare pornim sistemul antiincendiu din dormitor

Putem detecta prezența într-o anumită zonă și să pornim alarma antiefracție, sau, din contră, să aprindem lumina în acea zonă în cazul unui musafir.

Dacă stabilim ora de sosire, ambientul poate fi pregatit în prealabil astfel încât:

  • poarta să fie deschisă
  • temperatura reglată la optim
  • gazonul deja udat

Dacă vrem să controlăm automatizat un sistem proprietar industrial sau casnic, precum o pompă sau un motor, fie el termic sau electric, putem înlocui comanda mecanică astfel încât să îl integrăm în sistemul nostru

Se pot prelua date din alte sisteme informatice închise de monitorizare și control, integrându-le astfel într-o platformă unică și corelând toate echipamentele disponibile.

Integrator de soluții IT și telecomunicații

Romania, București, sector 3,
B-dul Basarabia, nr. 256G
Tel/Fax: +40-31-710.88.88

office@softkit.ro

Acreditări și Apartenențe

Ne găsești și pe